EFR Care for Children

Emergency First Response care for Children

De Emergency First Response Care for Children-cursus is een innovatieve reanimatie-, AED- en EHBO-training die deelnemers leert hoe ze spoedeisende zorg kunnen verlenen aan gewonde of zieke kinderen (van één tot acht jaar) en zuigelingen jonger dan één jaar. De deelnemers leren over de soorten medische noodsituaties waarmee kinderen worden geconfronteerd en hoe deze verschillen van volwassenen. Het curriculum omvat ook het belang van aandacht voor elementaire noodsituaties met kinderen, de emotionele aspecten van de zorg voor kinderen, secundaire zorg voor kinderen en het voorkomen van veelvoorkomende verwondingen en ziekten bij kinderen.

De cursus Emergency First Response Care for Children leidt de leken op om dezelfde zorgprioriteiten te volgen als medische professionals. De student beheerst de prioriteiten en procedures van de patiëntenzorg voor zuigelingen en kinderen in een niet-stressvolle leeromgeving, wat de prestatieangsten vermindert die het leren verstoren en het vertrouwen vergroot bij het verlenen van hulp in een echt medisch noodgeval.

De cursus omvat zowel eerstelijnszorg (reanimatie) als tweedelijnszorg (eerste hulp) vaardigheden. Het eerstelijnsgedeelte van de cursus bereidt de redder voor om een ​​baby of kind te helpen met een levensbedreigende noodsituatie, zoals verstikking of hartstilstand. Secundaire zorg is gericht op het ontwikkelen van eerstehulpvaardigheden en het opbouwen van het vertrouwen van de redder om een ​​baby of kind in nood te helpen wanneer de medische noodhulp vertraagd of niet beschikbaar is. De inhoud van de cursus Care for Children is gebaseerd op richtlijnen van de Pediatric Working Group van ILCOR.

Care for Children Primary Care Cursusinhoud:

Scènebeoordeling, gebruik van barrières, primaire beoordeling, cardiopulmonale reanimatie (reanimatie, kind en zuigeling), behandeling van ernstige bloedingen, shockbehandeling, behandeling van ruggenmergletsel, bewust en onbewust verstikking (kind en zuigeling)

Cursus informatie

Deelnamevereisten
– Minimaal 12 jaar
Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 125,- inclusief BTW
Inclusief lesmateriaal.

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstand formulier.

Dit formulier is uitgeschakeld.

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Schuiven naar boven