Night Diver

Night Diver cursus

Het is letterlijk een verschil van dag en nacht. De nacht brengt andere dieren tot leven en er opent zich een nieuwe wereld voor je. Dit vraagt ook om andere technieken en vaardigheden van jou als duiker. Met de specialty Night Diver ben je voldoende toegerust om in het donker een veilige duik te kunnen maken.

Theorie & Praktijk
Het geldt voor alle duiken die je uitvoert: een goede planning staat voorop. Nachtduiken vraagt om een andere planning dan een duik overdag dus je start met het leren plannen van een nachtduik en welke uitrusting je hiervoor nodig hebt. Daarnaast brengen we je kennis en vaardigheden bij met betrekking tot het gebruik van lampen, navigatie, communicatie en noodprocedures. Je vaardigheden worden tenslotte getoetst aan de vereisten van het PADI Night Diver brevet.

Cursus informatie

Deelnamevereisten
– Je bent minstens 10 jaar
– PADI Open Water Diver brevet
– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen
vul je de medische verklaring in.

Duur opleiding
De specialty bestaat uit drie (buiten) duiken verdeeld over 2 dagen.

Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 225,00 inclusief BTW
Inclusief PADI “Night Diver Handboek & DVD”
Duikmateriaal kan zo nodig gehuurd worden.

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of reserveer hem alvast via onderstand knop.

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Schuiven naar boven