Nitrox verrijkte lucht

Nitrox / Enriched Air Diver

Nitrox is verrijkte lucht met een hoger percentage zuurstof. Daarom wordt deze specialty ook wel Enriched Air Diver genoemd. Doordat er minder stikstof in Nitrox zit, kan je langer onder water blijven. Daarnaast is het gebruik van nitrox gezonder omdat er minder stikstofopname is. En omdat het gas meer zuurstof bevat, is een duik ook minder vermoeiend dan duiken met gewone perslucht.

Theorie & Praktijk
Door middel van zelfstudie leer je wat duiken met verrijkte lucht inhoudt en hoe je een duik kunt plannen door gebruik te maken van speciale tabellen en duikcomputers. Daarna breng je het geleerde in de praktijk onder begeleiding en coaching van de Instructor. Je vaardigheden en theoretische kennis worden tenslotte getoetst aan de vereisten van het PADI Enriched Air Diver brevet.

Cursus informatie

Deelnamevereisten

– Minimaal 12 jaar
– PADI Open Water Diver

Duur opleiding
Een avond.

Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 125,- inclusief BTW
Inclusief “PADI Enriched Air Diver-boek”

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of reserveer hem alvast via onderstand knop.

  • Nitrox / Enriched Air Diver

    125,00
    View Product

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Schuiven naar boven