Peak Performance Buoyancy

Peak Performance Buoyancy cursus

Peak Performance Buoyancy (PPB) of te wel trimtechniek speciality is een populaire specialty onder duikers. Dat is op zich niet vreemd want met een goede trimtechniek zweef je zonder problemen onder water, verbruik je minder lucht en kun je met precisie dalen en stijgen. Deze specialty brengt je trimtechniek naar een hoger niveau waardoor je nog meer en langer kunt genieten van je duik.

Theorie & Praktijk
Aan de hand van de PPB DVD krijg je inzicht in de vaardigheden die we je gaan aanleren tijdens het praktijkgedeelte. Je opgedane kennis over de theorie wordt tijdens het praktijkgedeelte beoordeeld en getoetst.

Het eigen maken van de geleerde vaardigheden begint in het zwembad. Nadat je alle benodigde vaardigheden beheerst maken we daarna twee (buiten) duiken waarin je je techniek gaat verfijnen. Deze wordt tenslotte getoetst aan de vereisten van het PADI Peak Performance Buoyancy brevet.

Cursus informatie

Deelnamevereisten
– Minimaal 12 jaar
– PADI Open Water Diver
– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen
vul je de medische verklaring in.

Duur opleiding
1,5 dag waarvan een avond zwembad en een dag waarop we 2 (buiten) duiken maken.

Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 250,- inclusief BTW
Inclusief PADI “Peak Performance Buoyancy DVD”
Duikmateriaal kan zo nodig gehuurd worden.

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Weet je genoeg en wil je reserveren? Klik dan hier.

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Schuiven naar boven