Bonaire Open Water Diver cursus

Home Agenda Bonaire Open Water Diver cursus

Bonaire Open Water Diver cursus

Naast de OPEN WATER VAKANTIE CURSUS,  bieden wij nu ook de

Bonaire Open Water diver cursus

De ultieme vakantie duikcursus

Samen met VIP Diving op Bonaire bieden wij je de mogelijkheid  om ook in deze COVID winter heel relaxed jouw PADI Open Water brevet te behalen. Op en rond Bonaire zwemmen dan in heerlijk warm water een heleboel visjes om je heen! VIP Diving is zonder overdrijven de beste duikschool op Bonaire. Als (bijzondere) Nederlandse gemeente is Bonaire ook in Coronatijd eenvoudig te bereizen.

Hoe ziet de Bonaire Open Water cursus eruit?

Je doet in Nederland bij S-Diving alle zwembadoefeningen en alle theorie, zoals bij de normale vakantie cursus, en je doet in tropisch Nederland bij VIP Diving op Bonaire 4 buiten water duiken. Zo heb je het beste van twee werelden, zonder extra zorgen, tegen lagere kosten en hebt je meer tijd om van ons Tropisch  Nederlands boven en onderwater te genieten. Rond Bonaire is een van de oudste, zo niet het oudste beschermt onderwater reservaat ter wereld! De vergunning om hier te mogen duiken kost $ 45,= hiervoor doet STINAPA het beheer en worden de duikplaatsen onderhouden.

Hoe regelen wij dat?

Je sluit met ons de overeenkomst en wij regelen de rest met onze partner, zodat jij op Bonaire verzekerd bent van een fantastische ervaring en dito begeleiding. Het enige dat je zelf nog moet regelen is de reis er naar toe, het verblijf en ….. het genieten van de heerlijke temperatuur, de andere omgeving en het avontuur.

Bonaire Open Water Diver cursus

Inschrijven

Open Water € 525,00
Beschikbaar Tickets: 10
Het Open Water ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

22 jan, 2021

Tijd

18:30 - 23:30

Prijs

€525,00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =

Schuiven naar boven