Scuba Review / Opfrisprogramma

Home Agenda - S-Diving Amstelveen Review Scuba Review / Opfrisprogramma

Scuba Review / Opfrisprogramma

Heb je een tijdje (>jaar) niet gedoken en wil je het een en ander snel opfrissen? Dan hebben wij voor jou het opfris/review programma.

Een Review is de perfecte manier om je duikvaardigheden en -kennis die je tijdens de PADI cursus(sen) hebt opgedaan op te frissen voordat je weer het water in duikt. Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, de Review wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Wij nemen eerst met wat grondbeginselen van duiken door en gaan pas daarna met je het water in. Je gaat er vlot door heen en het is eenvoudig te doen en daarmee een goede manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een aantekening in jouw logboek krijgt.

Wil je ook uitgebreid de theorie opfrissen en wil je een E-Card dan is het Re-Activate programma iets voor jou!

Eigenlijk zou elke gebrevetteerde duiker die het duiken weer even wil opfrissen of zich wil voorbereiden op een duikvakantie, het review-programma moeten volgen. Voor duikcentra is het ook ideaal als je in jouw logboek kunt laten zien waarop een recente Review-datum staat vermeld omdat ze dan weten dat jij er helemaal klaar voor bent om het water in te duiken.

*Je PADI-brevet vervalt niet.

Scuba Review / Opfrisprogramma

Inschrijven

Scuba Review
€ 69
Available Tickets: 8
Het "Scuba Review" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

26 jun, 2024

Tijd

19:30 - 23:30

Prijs

€69.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren
Schuiven naar boven