Bonaire Open Water Diver

Bonaire Open Water Diver

Naast de OPEN WATER VAKANTIE CURSUS,  bieden wij nu ook de Bonaire Open Water diver cursus. Wij noemen dat de ultieme vakantie duikcursus.

Samen met onze partner(s) op Bonaire bieden wij je de mogelijkheid  om heel relaxed jouw PADI Open Water brevet te behalen. Op en rond Bonaire duiken en dan in heerlijk warm water met een heleboel visjes om je heen!  Als (bijzondere) Nederlandse gemeente is Bonaire eenvoudig te bereizen.

Onze samenwerkingspartners VIP en Scuba Elite zijn zondermeer “top notch” te noemen. Beiden staan naast een perfecte opleiding, oog voor de omgeving en het milieu, ook voor goede uitrusting en professionaliteit.

Waar de VIP grootste is, heeft Scuba Elite net als wij als filosofie dat, naast een gedegen, goede en gezellige opleiding, duiken vooral leuk moet zijn. Scuba Elite heeft met haar kleine klasjes, de persoonlijke benadering van S-Diving en kent daarnaast het eiland en de duikplekken uit en te na. Natuurlijk is de keuze aan jou: VIP of Scuba Elite!

Wanneer?

Wij starten op vrijdagavond (in de oneven week) of woensdagavond (in de even week). Je kunt het fast doen of lekker lazy. Het schema voor fast is vr/wo/vr/wo of  wo/vr/wo/vr. In dit tempo kun je in 14 dagen klaar zijn met theorie en zwembadlessen. Lekker lazy is alleen op de vrijdag of alleen op de woensdagavonden of vul de combinaties maar in. Geef je voorkeur op bij de boeking. Voorwaarde voor de volledig vrije invulling is wel dat dit aansluit op lopende cursussen.

Hoe ziet de Bonaire Open Water cursus eruit?

Je doet in Nederland bij S-Diving alle zwembadoefeningen en alle theorie, zoals bij de normale vakantie cursus, en je doet in tropisch Nederland bij Scuba Elite op Bonaire 4 buiten water duiken. Zo heb je het beste van twee werelden, zonder extra zorgen, tegen lagere kosten dan als je het zelf regelt en heb je meer tijd om van ons Tropisch  Nederlands boven en onderwater te genieten.

Bij ons is de prijs inclusief PADI “E-Learning module”, veel plezier en al het benodigde zwembadmateriaal.

Hoe regelen wij dat verder?

Je sluit met ons de overeenkomst en wij regelen de rest met onze partner, zodat jij op Bonaire verzekerd bent van een fantastische ervaring en dito begeleiding. Het enige dat je zelf nog moet regelen is de reis er naar toe, het verblijf en ….. het genieten van de heerlijke temperatuur, de andere omgeving en het avontuur.

Duiken in een Reservaat

Rond Bonaire is een van de oudste, zo niet het oudste beschermt onderwater reservaat ter wereld! De vergunning om hier te mogen duiken kost $ 40,= en kan online worden voldaan, hiervoor doet STINAPA het beheer en worden de duikplaatsen onderhouden.

Wil je het liever privé doen? Dat kan ook! Hoe? Je boekt de normale cursus tegen de normale prijs en geeft aan dat je het liever privé doet in het opmerkingen veld. Wij sturen je dan voor de additionele kosten een betaallink en regelen verder weer alles.

Bonaire Open Water Diver

Datum

10 jul, 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:20

Prijs

€749.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Schuiven naar boven