Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker

Home Agenda - S-Diving Amstelveen Proefduik Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker

Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker

Als je nog nooit gedoken hebt, kunnen we ons voorstellen dat je dit eerst eens wilt proberen. Tijdens het bubblemaker programma ervaar je hoe het is om in het water te ademen en te zweven. We doen dit natuurlijk stap voor stap onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur.

Iedere woensdagavond in de even weken en de vrijdagavond in de on-even weken kunnen dus ook kinderen kennismaken met de duiksport.
Hoewel deze Discover Scuba Diving-ervaring (DSD) geen echt duikbrevet oplevert, leren de deelnemers wel in ondiep water hoe zij de duikuitrusting moeten gebruiken en krijgen zij een introductie in wat nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. En natuurlijk ontvangen zij na afloop wel een prachtig PADI certificaat van deze ervaring.

Op het droge
Je begint eerst op het droge. We leggen je de belangrijkste zaken rondom duiken uit en de basistechnieken die je nodig hebt voor je eerste duik. Daarna doe je je duikuitrusting aan en stap je het ondiepe gedeelte van het zwembad in.

In het zwembad

De allereerste oefening is het leren ademen onder water. Dit blijkt vaak makkelijker dan gedacht. Daarna doen we enkele eenvoudige oefeningen die horen bij de basis van het duiken. We leggen van te voren elke oefening grondig uit en toetsen altijd of je begrepen hebt wat de bedoeling is. Na 1,5 uur genieten onder water, stap je als beginnende duiker met een enorme glimlach certificaat logboek en handdoek bij ons de winkel weer uit.

Deelnamevereisten
– Je bent minstens 10 jaar – Zwemdiploma A – Je bent gezond.

Vervolg

Wil je na deze ervaring direct door, dan is dat bij S-Diving mogelijk met een speciaal voor jouw leeftijdsgroep toegespitst programma, wat vanzelfsprekend opleidt tot Junior Open Water duiker. De kosten van de bubblemaker ervaring worden dan natuurlijk in mindering gebracht.

Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker

Inschrijven

Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker
€ 99
Available Tickets: 4
Het "Introductieduik 10 t/m 12 jaar: Bubblemaker" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

19 jul, 2024

Tijd

19:00 - 23:30

Prijs

€99.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een reactie

Schuiven naar boven