Advanced Open Water

Advanced Open Water

Heb je het PADI Open Water Diver brevet dan kun je (direct of later) je vaardigheden uitbreiden door het volgen van de opleiding Advanced Open Water Diver. Immers over hoe meer vaardigheden en kennis je beschikt, hoe interessanter en gemakkelijker het duiken wordt. Daarnaast ben je met het Advanced Open Water brevet bevoegd om duiken te maken tot 30 meter diepte, zodat dat wrakje of bijzondere koraal ook bereikbaar wordt.

Het Advanced Open Water Diver brevet haal je door vijf van de vijftien verschillende Adventure duiken te maken. Een Adventure duik is de eerste duik van een Specialty. De Diep- en Navigatieduik zijn hierbij vaste vereisten. Vanzelfsprekend vormt de bijbehorende theorie van elke specialty onderdeel van het lesprogramma.

Theorie & Praktijk
De theorie kun je door de het e-learning concept helemaal doen wanneer het je uitkomt, maar wel voor de geplande duiken waar je het geleerde in de praktijk gaat brengen.

Planning

Je kunt in de even weken starten op vr, za of zo. Het is mogelijk om de AOW in 1 weekend af te ronden, maar je kunt hem ook over 2 (of meer) weekenden uitspreiden. Pak jouw agenda en plan hem maximaal flexibel met ons

De prijs is inclusief PADI “E-Learning”, veel plezier en het eventuele materialen.

Advanced Open Water

Inschrijven

Advanced Open Water
€ 449
Available Tickets: 6
Het "Advanced Open Water" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

05 jul, 2024

Tijd

08:00 - 18:00

Prijs

€449.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren
Schuiven naar boven