Advanced Open Water

Home Agenda Advanced Open Water

Advanced Open Water

Na PADI Open Water Diver kun je direct je vaardigheden uitbreiden door het volgen van de opleiding Advanced Open Water Diver. Hoe meer vaardigheden en kennis je beschikt, hoe interessanter en makkelijker het duiken wordt. Daarnaast ben je bevoegd om duiken te maken tot 30 meter diepte.

Het Advanced Open Water Diver brevet haal je door vijf van de vijftien verschillende Adventure duiken te maken. Een Adventure duik is de eerste duik van een Specialty. De Diep- en Navigatieduik zijn hierbij vaste vereisten. Vanzelfsprekend vormt de bijbehorende theorie van elke specialty onderdeel van het lesprogramma.

Theorie & Praktijk
Het aantal theorielessen is afhankelijk van de vijf Adventure duiken die je kiest. Bij elke soort hoort een bepaalde theoretische achtergrondkennis welke door middel van een theoretisch examen wordt afgesloten.

Planning

Je kunt starten op vr, za of zo. Het is mogelijk om de AOW in 1 weekend af te ronden, maar je kunt hem ook over 2 weekenden uitspreiden. Pak jouw agenda en plan hem maximaal flexibel met ons

Advanced Open Water

Inschrijven

Advanced Open Water € 399
Beschikbaar Tickets: 4
Het Advanced Open Water ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

25 sep, 2021

Tijd

08:00 - 18:00

Prijs

399,00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =

Schuiven naar boven