Leren Duiken

Waarom wil jij leren duiken?
Gewoon voor de fun? Of misschien voor het avontuur? Voor je werk of voor je vakantie? Wat de reden ook mag zijn, bij S-Diving word je altijd op professionele wijze opgeleid, zodat je veilig kunt genieten van de wereld onder water.

Waarmee begin jij je duikavontuur?
Als je nog nooit gedoken hebt, kunnen we ons voorstellen dat je dit eerst eens wilt proberen. Elke vrijdag- en woensdagavond kun je bij ons terecht voor een proefduik. Besluit je om na de proefduik verder te gaan met de volledige cursus of de vakantiecursus dan is de proefduik natuurlijk gratis.

Ben je er klaar voor om je duikavontuur gelijk te beginnen, dan kun je starten met de opleiding tot Open Water Diver. (jouw PADI) Hierin leg je de basis om veilig te kunnen duiken tot 18 meter diepte. Ben je enthousiast geworden, dan is de volgende stap de opleiding tot Advanced Open Water Diver. Hierna mag je tot 30 meter diep duiken en zijn je vaardigheden als duiker flink aangescherpt.

Wil je wel jouw “PADI” halen, maar zie je op tegen het Nederlandse water? Het Nederlandse water is prachtig en duikbaar, maar ondanks dat maak je de cursus liever af in helder en tropisch warm water  dan is er de super relaxte vakantiecursus of als je toch naar Bonaire gaat is er voor daar de Ultieme vakantiecursus

Programma van beginner tot gevorderd duiker
Wij van S-Diving staan voor goed opgeleide duikers, die veilig en met oog voor de kwetsbare omgeving hun (recreatieve) sport beoefenen. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste vaardigheden en kennis de basis hiervoor zijn. Het is dan ook niet vreemd dat wij voorstander zijn van een uitgebreidere opleiding voor startende duikers. Je zult hier als duiker ook zelf veel voordeel aan hebben en vooral meer plezier in het duiken beleven. Daarom hebben wij het programma “S-Diving duiker” opgesteld. Aan het eind van dit traject ben je direct Advanced Open Water Diver!

Het is natuurlijk van ondergeschikt belang dat dit programma een besparing oplevert van €129 tov de twee losse varianten.

PADI Proefduik

Ervaren, proeven en weten wat je hebt gemist!

Meer info>

PADI Open Water Diver

Het halen van je duikbrevet begint met het volgen van de opleiding tot PADI Open Water Diver, daarna mag je zelfstandig duiken tot 18 meter diepte.

Meer info>

De super relaxte vakantie duikcursus

Begin relaxed bij S-Diving met jouw vakantiepret en maak de cursus af tijdens de vakantie in bijvoorbeeld tropisch water

Meer info>

Advanced Open Water duiker

Heb je het Open Water brevet en wil jij jouw avontuur voortzetten en verdiepen? Dan is dit de logische stap na de Open Water cursus.

Meer info>

De S-Diving duiker

Aan het eind van dit traject ben je na PADI Open Water diver ook direct PADI Advanced Open Water Diver!

Meer info>

PADI Opleidingsschema

PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors en is de voornaamste duikopleidingenorgansiatie ter wereld. Deze organisatie heeft een opleidingsprogramma samengesteld waarmee je je als duiker stap voor stap kunt bekwamen en je zelfs kunt doorontwikkelen tot Instructor.

Dit gedegen opleidingsprogramma zorgt er voor dat je veilig, gecontroleerd en met veel plezier je (recreatieve) sport kunt beoefenen.

Wij van S-Diving zijn allen opgeleid volgens de PADI methode en eisen en zijn derhalve bevoegd en bekwaam tot het geven van de op onze site aangeboden opleidingen.

PADI Open Water Diver

Na het Padi Open Water brevet kun je direct je vaardigheden uitbreiden door het volgen van de opleiding Advanced Open Water Diver

Aankomende cursussen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Schuiven naar boven