PRIVÉ Advanced Open Water cursus

Home Agenda PRIVÉ Advanced Open Water cursus

PRIVÉ Advanced Open Water cursus

Na het PADI Open Water Diver kun je direct je vaardigheden uitbreiden door het volgen van de opleiding Advanced Open Water Diver en je kunt het nu ook strikt privé doen.

Hoe meer vaardigheden en kennis je beschikt, hoe interessanter en makkelijker het duiken wordt. Daarnaast ben je hierna bevoegd om duiken te maken tot 30 meter diepte.

Het Advanced Open Water Diver brevet haal je door vijf van de vijftien verschillende Adventure duiken te maken. Een Adventure duik is de eerste duik van een Specialty. De Diep- en Navigatieduik zijn hierbij vaste vereisten. Vanzelfsprekend vormt de bijbehorende theorie van elke specialty onderdeel van het lesprogramma.
Theorie & Praktijk
De theorie kun je door de het e-learning concept helemaal doen wanneer het je uitkomt, maar wel voor de geplande duiken waar je het geleerde in de praktijk gaat brengen.
Planning
Je kunt starten op vr, za of zo. De privé cursus is strikt privé. Het is mogelijk om de AOW in 1 weekend af te ronden, maar je kunt hem ook over 2 of meer weekenden uitspreiden. Pak jouw agenda en plan hem maximaal flexibel met ons in.

De prijs is inclusief PADI “E-Learning”, veel plezier en het eventuele materiaal.

 

PRIVÉ Advanced Open Water cursus

Inschrijven

€ 699
Beschikbaar Tickets: 2
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

30 sep, 2022

Tijd

08:00 - 18:00

Prijs

€ 699

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 12 =

Schuiven naar boven