PADI Opleidingen

PADI Opleidingsschema

PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors en is de voornaamste duikopleidingenorgansiatie ter wereld. Deze organisatie heeft een opleidingsprogramma samengesteld waarmee je je als duiker stap voor stap kunt bekwamen en je zelfs kunt doorontwikkelen tot Instructor.

Dit gedegen opleidingsprogramma zorgt er voor dat je veilig, gecontroleerd en met veel plezier je (recreatieve) sport kunt beoefenen.

Wij van S-Diving zijn allen opgeleid volgens de PADI methode en eisen en zijn derhalve bevoegd en bekwaam tot het geven van de op onze site aangeboden opleidingen.

Onze PADI-opleidingen omvatten onder andere:

PADI Open Water Diver: De basisopleiding die je alle essentiële vaardigheden leert om veilig en zelfstandig te duiken.

PADI Advanced Open Water Diver: Verdiep je duikvaardigheden door spannende avontuurlijke duiken te maken onder begeleiding van een ervaren instructeur.

PADI Rescue Diver: Leer hoe je noodsituaties onder water kunt herkennen en effectief kunt reageren om jezelf en anderen te helpen.

Emergency First Response (EFR): Verwerf levensreddende vaardigheden in eerste hulp en reanimatie die van pas komen tijdens noodsituaties, zowel op het land als onder water.

PADI Divemaster: Zet de stap naar een professionele duikcarrière door te trainen als Divemaster, waarbij je een diepgaande kennis van duiktheorie en -praktijk ontwikkelt.

PADI Instructor Development Course (IDC): Word een gekwalificeerde PADI-duikinstructeur door deel te nemen aan onze intensieve instructeurontwikkelingscursus, geleid door ervaren PADI-instructeurs.

Aankomende cursussen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Schuiven naar boven