Curaçao Open Water Diver

Home Agenda Curaçao Open Water Diver

Curaçao Open Water Diver

Naast de OPEN WATER VAKANTIE CURSUS, en de Bonaire Open Water vakantiediver cursus bieden wij nu ook de Curaçao Open Water vakantiediver cursus aan. Wij noemen dat de ultieme vakantie duikcursussen in Caraïbisch Nederland .

Samen met het 5 ster PADI duikcentrum Portomarisports bieden wij je de mogelijkheid  om heel relaxed jouw PADI Open Water brevet te behalen. Op en rond Curaçao duiken en dan in heerlijk warm water met een heleboel visjes om je heen, daarnaast is er op het strand van Porto Marie een prima restaurant en faciliteiten! Als onderdeel van het Koninkrijk  is Curaçao eenvoudig te bereizen.

Wanneer?

Wij starten op vrijdagavond (in de oneven week) (let op: in de vakantieperiode 21 juli 2022 – 26 augustus 2022 duiken wij ipv vrijdag op donderdag) of woensdagavond (in de even week). Je kunt het fast doen of lekker lazy. Het schema voor fast is vr/wo/vr/wo of  wo/vr/wo/vr. In dit tempo kun je in 14 dagen klaar zijn met theorie en zwembadlessen. Lekker lazy is alleen op de vrijdag of alleen op de woensdagavonden of vul de combinaties maar in. Geef je voorkeur op bij de boeking. Voorwaarde voor de volledig vrije invulling is wel dat dit aansluit op lopende cursussen.

Hoe ziet de Curaçao Open Water cursus eruit?

Je doet in Nederland bij S-Diving alle zwembadoefeningen en alle theorie, zoals bij de normale vakantie cursus, en je doet in tropisch Nederland bij Portomarisports op Curaçao de 4 buiten water duiken. Zo heb je het beste van twee werelden, zonder extra zorgen, tegen lagere kosten dan als je het zelf regelt en heb je meer tijd om van ons Tropisch  Nederlands boven en onderwater te genieten.

Hoe regelen wij dat verder?

Je sluit met ons de overeenkomst en wij regelen de rest met onze partner, zodat jij ook op Curaçao verzekerd bent van een fantastische ervaring en dito begeleiding. Het enige dat je zelf nog moet regelen is de reis er naar toe, het verblijf en ….. het genieten van de heerlijke temperatuur, de andere omgeving en het avontuur.

Wil je het liever privé doen? Dat kan ook! Hoe? Je boekt de normale cursus tegen de normale prijs en geeft aan dat je het liever privé doet in het opmerkingen veld. Wij sturen je dan voor de additionele kosten een betaallink en regelen verder weer alles.

Curaçao Open Water Diver

Inschrijven

Bonaire Vakantie Open Water € 609
Beschikbaar Tickets: 10
Het Bonaire Vakantie Open Water ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

30 sep, 2022

Tijd

19:00 - 23:20

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien + 5 =

Schuiven naar boven