PADI PRO

PADI PRO

Heb je de juiste instelling om een PADI pro te worden?

Vind je duiken fantastisch en wil je dat overdragen aan anderen? Dan voldoe je aan alle randvoorwaarden om een PADI professional te worden!

S-Diving kan als PADI IDC Centrum je helpen met het bereiken van jouw doel.

Dat doen wij door middel van drie belangrijke stappen en opleidingen:
Divemaster
– Assistent Instructeur
– Open Water Scuba Instructeur

Lijkt dat je wat? Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie.

Vragen of sugesties?

Neen gerust contact met ons op of kom gewoon langs.

padi-pro

Divemaster

Ben je 18 jaar of ouder, in het bezit van Rescue, EFR korter dan 24 maanden geleden gevolgd, heb je tenminste 40 duiken gemaakt en ben je medisch geschikt bevonden dan kun je starten met de opleiding tot Divemaster.
In de opleiding ontwikkel je jouw vaardigheden tot een professioneel niveau, ben je gekwalificeerd om toezicht te houden op duikactiviteiten en om de instructeurs assisteren.

Meer informatie

padi-pro

Open Water Scuba Instructor

Ben je Assistent Instructeur of Divemaster en heb je:

  1. 60 duiken gelogd
  2. passie voor duiken en
  3. het gevoel dat je dat op anderen wilt overbrengen?

Dan is de rol van PADI Open Water Scuba Instructor iets voor jou. OWSI een kwalificatie waarmee je over de hele wereld mee aan de slag kan. [read more] Je verdient het instructeursbrevet door hard werken en toewijding en bent daarmee in staat om anderen te leren hoe zij zich veilig en verantwoordelijk kunnen bewegen in de wonderlijke onderwater wereld. Het is fantastisch om te zien hoe de mensen enthousiast worden en zich na jouw instructie veilig door het water bewegen genieten van alles wat ze zien en zich verantwoordelijke duikers voelen.
In het IDC ben je ook een EFR instructor geworden.
Begin je als Divemaster aan dit avontuur dan word je in het IDC (Instructor Development Course) eerst gebrevetteerd als Assistent Instructeur en ga je door voor OWSI (Instructeur)
Je sluit de cursus af met een examen (IE) dat door PADI wordt afgenomen.

Note:

A. Wil je meedoen met een IDC of gewoon meer informatie hierover stel je vraag eenvoudig via het informatieformulier.

B. De cursussen Divemaster/ Assistent instructeur en instructeur, de laatste 2 zijn onderdeel van het IDC zijn ieder apart te boeken maar kunnen ook worden gecombineerd.

[/read]

padi-diving

Assistent Instructor

Na de stap naar Divemaster hoeft het avontuur niet te stoppen. De uitdagende stap in de richting van Instructeur (het IDC) is die van Assistent Instructeur.
Je leert (duik) theorielessen te geven op alle niveau’s; hoe je discover scuba diving lessen en snorkellessen opzet en geeft; het geven van project aware en PPB specialty’s en jouw duikvaardigheden worden waar nodig op een nog hoger niveau gebracht.
Al met al heel veel uitdagingen en vooral weer plezier.

Aankomende cursussen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Schuiven naar boven