Vakantiecursus Junior Open Water (10 tot 13 jaar)

Home Agenda - S-Diving Amstelveen Referral/Verwijzing Vakantiecursus Junior Open Water (10 tot 13 jaar)

Vakantiecursus Junior Open Water (10 tot 13 jaar)

Voor de 10, 11 en 12 jarigen hebben wij een speciaal programma voor de jonge duiker dat opleidt tot de buiten water duiken voor de Junior PADI Open Water Diver.

Daarna mag je, onder begeleiding van een volwassen duiker, zelfstandig duiken tot 12 meter diepte. Dit programma is gericht op de kleine jonge duiker die zijn buiten water duiken op vakantie in lekker warm water bij een andere PADI duikschool af wil maken. Door kleinere groepen, nog meer aandacht, meer ruimte voor plezier, denken wij betere junior duikers op te leiden.

Theorie & Praktijk
Bij S-Diving kun je starten op de woensdagavond (even week) in het schema wo/wo/wo/wo of op de vrijdagavond (oneven week) in het schema vr/vr/vr/vr/. Het schuiven met de dagen kan ook maar moet dan passen in de lopende cursussen. Op de laatste zwembadavond ben je helemaal klaar voor het warme(re) ‘vakantiebuitenwater’.

In totaal maak je onder begeleiding van jouw instructeur vier duiken in het zwembad. Het zwembadgedeelte eindigt met een beoordeling, waarin we de nieuw aangeleerde vaardigheden toetsen aan de eisen die gesteld worden aan het duikbrevet. Zodra je hebt voldaan aan de uitvoeringsvereisten, krijg je van ons een formulier mee waarmee je overal ter wereld (binnen 1 jaar na afgifte) jouw Open Water cursus kunt afronden bij een PADI duikschool van jouw keuze. Het afronden bestaat uit het maken van 4 buiten water duiken, waarin je dat wat je bij ons hebt geleerd nogmaals toont.

Deelnamevereisten
– Minimaal 10 jaar

– Jouw ouders zijn akkoord.

– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen vul je de medische verklaring in

Bij ons is de prijs inclusief PADI “E-Learning module”, veel plezier en al het benodigde materiaal.

Als je het prettig vindt, kunnen we de junior vakantiecursus tegen een kleine meerprijs in het zwembad ook  privé dwz 1 op 1 geven.

Gratis parkeren (bij de duikschool, het zwembad èn bij de duikstek!)

Vakantiecursus Junior Open Water (10 tot 13 jaar)

Inschrijven

Junior Open Water vakantiecursus (Referral)
€ 525
Available Tickets: 4
Het "Junior Open Water vakantiecursus (Referral)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

19 jul, 2024

Tijd

19:00 - 23:25

Prijs

€525.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een reactie

Schuiven naar boven