Re-Activate

Re-Activate

Heb je een tijdje (>jaar) niet gedoken en wil je het een en ander snel opfrissen en afsluiten met een E-Brevet? Dan hebben wij voor jou het Re-Activate programma.

Het Re-Activate programma is de perfecte manier om je duikvaardigheden en -kennis die je tijdens de PADI cursus(sen) hebt opgedaan op te frissen voordat je weer het water in duikt. Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis. Je herhaalt eerst de kennis via een E-Learning module en wij nemen je mee onderwater om de basisvaardigheden op te frissen. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een E-Card in jouw PADI account krijgt.

Na jouw boeking krijg je de toegang tot de e-learning module via de mail toegezonden, zodat je voor je onderwater gaat jouw kennis al thuis kunt opfrissen.

Eigenlijk zou elke gebrevetteerde duiker die het duiken weer even wil opfrissen of zich wil voorbereiden op een duikvakantie, een review-programma moeten volgen.

Met jouw e-card kun je overal ter wereld jouw opgefriste duikvaardigheid aantonen. De duikcentra op jouw bestemming weten dan dat jij ‘ready to dive’ bent.

Heb je jouw logboek en gaat het je alleen om de duikvaardigheden? Dan hebben wij voor jouw de Review/opfriscursus.

*Jouw oorspronkelijke PADI-brevetten vervallen niet.

Re-Activate

Inschrijven

Re-activate
€ 129
Available Tickets: 6
Het "Re-activate" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

17 jul, 2024

Tijd

19:30 - 23:30

Prijs

€129.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een reactie

Schuiven naar boven