Vakantiecursus Open Water

Vakantiecursus Open Water

Het halen van je duikbrevet begint met het volgen van de opleiding tot PADI Open Water Diver daarna mag je zelfstandig duiken tot 18 meter diepte en maak je de cursus liever af in een tropisch buitenland dan is de Open Water Vakantiecursus de weg om te volgen.

Theorie & Praktijk
Je start op woensdag of vrijdag met duiken volgens het principe van Dive-Today in het zwembad. Voorafgaande aan elke duik bespreken we een deel van de theorie waarna je deze direct in de praktijk gaat toepassen. Op deze wijze leer je de basisprincipes van het duiken. Op de laatste zwembadavond ben je helemaal klaar voor het warme(re) ‘vakantiebuitenwater’.

In totaal maak je onder begeleiding van jouw instructeur vier duiken in het zwembad. Het zwembadgedeelte eindigt met een beoordeling, waarin we de nieuw aangeleerde vaardigheden toetsen aan de eisen die gesteld worden aan het duikbrevet. Zodra je hebt voldaan aan de uitvoeringsvereisten, krijg je van ons een formulier mee waarmee je overal ter wereld (binnen 1 jaar na afgifte) jouw Open Water cursus kunt afronden bij een PADI duikschool van jouw keuze. Het afronden bestaat uit het maken van 4 buiten water duiken, waarin je dat wat je bij ons hebt geleerd nogmaals toont.

Deelnamevereisten
– Minimaal 10 jaar
– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen vul je de medische verklaring in.

Bij ons is de prijs inclusief PADI “E-Learning module”, veel plezier en al het benodigde zwembadmateriaal.

Als je het prettig vindt, kunnen we de vakantiecursus tegen een kleine meerprijs ook privé dwz 1 op 1 geven.

Gratis parkeren (bij de duikschool, het zwembad èn bij de duikstek!)

Vakantiecursus Open Water

Inschrijven

Open Water vakantiecursus (Referral)
€ 425
Available Tickets: 8
Het "Open Water vakantiecursus (Referral)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

24 mei, 2024

Tijd

18:30 - 23:25

Prijs

€425.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-2103663
Email
info@s-diving.nl
Reserveren
Schuiven naar boven