Privé vakantiecursus Open Water

Home Agenda Privé vakantiecursus Open Water

Privé vakantiecursus Open Water

Het halen van je duikbrevet begint met het volgen van de opleiding tot PADI Open Water Diver daarna mag je zelfstandig duiken tot 18 meter diepte en maak je de cursus liever af in een tropisch buitenland dan is de Open Water Vakantiecursus de weg om te volgen.

Theorie & Praktijk
Je start op woensdag of vrijdag (of een combinatie van die dagen) met duiken volgens het principe van Dive-Today in het zwembad, dat doe je in de privé cursus met buddy of partner 1 op 1 met jouw instructeur. Voorafgaande aan elke duik bespreek je met jouw instructeur een deel van de theorie waarna je deze direct in de praktijk gaat toepassen. Op deze wijze leer je de basisprincipes van het duiken. Op de laatste zwembadavond ben je helemaal klaar voor het warme(re) ‘vakantiebuitenwater’.

(let op: in de vakantieperiode 21 juli 2022 – 26 augustus 2022 duiken wij ipv vrijdag op donderdag)

In totaal maak je onder begeleiding van jouw instructeur vier (in overleg kan het ook in 3 of in 5 duiken) in het zwembad. Het zwembadgedeelte eindigt met een beoordeling, waarin we de nieuw aangeleerde vaardigheden toetsen aan de eisen die gesteld worden aan het duikbrevet. Zodra je hebt voldaan aan de uitvoeringsvereisten, krijg je van ons een formulier mee waarmee je overal ter wereld (binnen 1 jaar na afgifte) jouw Open Water cursus kunt afronden bij een PADI duikschool van jouw keuze. Het afronden bestaat uit het maken van 4 buiten water duiken, waarin je dat wat je bij ons hebt geleerd nogmaals toont.

Privé vakantiecursus Open Water

Inschrijven

Open Water vakantiecursus (Referral) 499
Beschikbaar Tickets: 2
Het Open Water vakantiecursus (Referral) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

28 sep, 2022

Tijd

18:30 - 23:25

Prijs

€499.00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 1 =

Schuiven naar boven