Open Water Vakantiecursus (referral)

Home Agenda Open Water Vakantiecursus (referral)

Open Water Vakantiecursus (referral)

Het halen van je duikbrevet begint met het volgen van de opleiding tot PADI Open Water Diver daarna mag je zelfstandig duiken tot 18 meter diepte, maar maakt je de cursus liever af in een tropisch buitenland dan is de Open Water Vakantiecursus de weg om te volgen.

Theorie & Praktijk
Je start met duiken volgens het principe van Dive-Today in het zwembad. Voorafgaande aan elke duik bespreken we een deel van de theorie waarna je deze direct in de praktijk gaat toepassen. Op deze wijze leer je de basisprincipes van het duiken. Op de laatste zwembadavond mag je op voor je Theorie Examen.

In totaal maak je onder begeleiding van jouw instructeur drie tot vijf duiken in het zwembad (al naar gelang de grootte van de groep). Het zwembadgedeelte eindigt met een beoordeling, waarin we de nieuw aangeleerde vaardigheden toetsen aan de eisen die gesteld worden aan het duikbrevet. Zodra je hebt voldaan aan de uitvoeringsvereisten, krijg je van ons een formulier mee waarmee je overal ter wereld (binnen 1 jaar na afgifte) jouw Open Water cursus kunt afronden bij een PADI duikschool. (heb je de aanbieding al gezien?) Het afronden bestaat uit het maken van 4 buiten water duiken, waarin je wat je bij ons hebt geleerd nogmaals toont.

Als je het prettig vindt, kunnen we de vakantiecursus tegen een kleine meerprijs ook privé dwz 1 op 1 geven.

Open Water Vakantiecursus (referral)

Inschrijven

Open Water € 275
Beschikbaar Tickets: 10
Het Open Water ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

22 jan, 2021

Tijd

18:30 - 23:30

Prijs

299,00

Locatie

S-Diving
Uilenstede 314 1183 DB Amstelveen
Categorie

Organisator

S-Diving
Telefoon
020-6407806
Email
info@s-diving.nl
Reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vijftien =

Schuiven naar boven