Dry Suit Diver

Dry Suit Diver

Duiken met een droogpak is comfortabel en je kunt langer doorduiken. Met de juiste uitrusting kun je vrijwel het hele jaar door je hobby uitoefenen.

Theorie & Praktijk
Het duiken met droogpak vergt andere kennis en vaardigheden dan duiken met een wetsuit. Je leert hoe je je pak veilig kunt aan- en uittrekken en opbergen en hoe je er veilig mee kunt duiken. Zweven, omrollen als er te veel gas in de schoenen zit en noodprocedures voor een openstaand inlaat- of ontluchtingsventiel zijn onderdelen van deze -vooral- praktische training. Je vaardigheden worden tenslotte getoetst aan de vereisten van het PADI Dry Suit Diver brevet.

Cursus informatie

Deelnamevereisten
– Je bent minstens 10 jaar
– PADI Open Water Diver brevet
– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen
vul je de medische verklaring in.

Duur opleiding
De specialty bestaat uit een zwembadsessie (avond) en twee buiten duiken (1 dag).

Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 250,00 inclusief BTW
Inclusief PADI “Dry Suit Diving Handboek & DVD”

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of reserveer hem alvast via onderstand knop.

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Aankomende cursussen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Schuiven naar boven