Onze winkel

S-DIVING & SUBLUB een sterke combinatie

SUBLUB S-DIVING is als goed uitgeruste winkel voor duikartikelen en als vriendelijke, deskundige duikschool, een bekende naam in de duik-community in Nederland en in de Antillen. Gevestigd in Amstelveen leveren wij al 16 jaar alles voor duiken en zwemmen.

Zowel de Nederland-duiker als de vakantieduiker kan bij ons terecht. Het assortiment in de winkel sluit aan bij elk opleidingsniveau en elke wens. Sluit de opleiding en kennis niet aan bij het gewenste product? Dan kan de Duikschool je alle benodigde fijne kneepjes en meer bijbrengen. Andersom kan natuurlijk ook. Wij leiden als PADI 5 star IDC centre op tot en met de pro status van Master-Instructeur.

Met het enthousiasme en deskundigheid van de eigenaar Jeroen en met de aanwezigheid van een flinke kennis van duiktheorie en de toepassing daarvan, is er bij hem voor iedereen steeds advies op maat aanwezig.

De producten in onze winkel zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en al zeggen wij het zelf, erg gunstig geprijsd. Daarnaast is het assortiment heel breed en groot.

Is het gewenste product er onverhoopt niet? Dan is het in een paar dagen in Amstelveen, om te kijken, te voelen of te passen.

SUBLUB & S-DIVING gewoon een heel sterke combinatie!

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Schuiven naar boven