Wreck Diver

Wreck Diver

Wrakken hebben vaak een grote aantrekkingskracht op duikers. Het ontdekken en verkennen geeft een bijzonder en spannend gevoel. Niet alleen vanwege het mysterie rondom het verhaal achter een wrak maar ook vanwege het onderwaterleven dat er in en rondom is gevestigd.

Theorie & Praktijk
Door middel van zelfstudie voorafgaande aan het praktijkgedeelte doe je onder andere kennis op van de technieken voor het verkennen van wrakken, hoe je de geschiedenis kunt achterhalen en waar je aan moet denken als je een wrak binnen gaat. Daarna maak je 4 duiken waarbij je het geleerde in praktijk brengt en leer je hoe je gevaarlijke situaties kunt herkennen en voorkomen. Je vaardigheden en kennis worden tenslotte getoetst aan de vereisten van het PADI Wreck Diver brevet.

Cursus informatie

Deelnamevereisten
– Je bent minstens 10 jaar
– PADI Open Water Diver brevet
of Adventure Diver
– Je bent gezond: om deel te kunnen nemen
vul je de medische verklaring in.

Duur opleiding

Je maakt vier (buiten) duiken, verdeeld over 2 dagen.

Kosten & benodigdheden
Prijs specialty: € 250,00 inclusief BTW
Zelf aan te schaffen: PADI Wreck Diver set
Duikmateriaal kan zo nodig gehuurd worden.

INSTRUCTEURS

Onze PADI instructeurs staan gereed om je op professionele wijze kennis te laten maken met de duiksport of je kennis en vaardigheden te verrijken. Doordat bij voorkeur in kleine groepen lesgegeven wordt, kunnen wij iedere cursist de aandacht geven die deze verdient.

Wil je meer informatie over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of reserveer hem alvast via onderstand knop.

  • Wreck Diver

    250,00
    View Product

Leslocaties

S-Diving heeft een aantal locaties waar les gegeven wordt:

Aankomende cursussen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Schuiven naar boven